Strona główna Księgarnia Kuchnia japońska. Najważniejsze składniki i 200 oryginalnych przepisów

(5kB)Kuchnia japońska. Najważniejsze składniki i 200 oryginalnych przepisów

wydawnictwo: PUBLICAT
ISBN: 978-83-245-1759-6
liczba stron: 240
wymiary: 200 x 260 mm
okładka:



Sprawdź dostępność i koszt dostawy


Kuchnia japońska to fascynująca i zachwycająca wizualnie próba wniknięcia w świat japońskiej sztuki kulinarnej. Kiniko Barber prezentuje w niej 100 składników i 200 przepisów. Opowiada również o historii kuchni japońskiej, jej smakach, zastosowaniu rozmaitych produktów i ich właściwościach zdrowotnych. Obala mit, że gotowanie po japońsku jest trudne.

Polecamy Umierać po ludzku Poradnik-zdrowia.pl Kobiety.net.pl Uniwersytety Trzeciego Wieku Oferty pracy

  X   Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X