Strona główna Księgarnia Kuchnia japońska. Najważniejsze składniki i 200 oryginalnych przepisów

(5kB)Kuchnia japońska. Najważniejsze składniki i 200 oryginalnych przepisów

wydawnictwo: PUBLICAT
ISBN: 978-83-245-1759-6
liczba stron: 240
wymiary: 200 x 260 mm
okładka:



Sprawdź dostępność i koszt dostawy


Kuchnia japońska to fascynująca i zachwycająca wizualnie próba wniknięcia w świat japońskiej sztuki kulinarnej. Kiniko Barber prezentuje w niej 100 składników i 200 przepisów. Opowiada również o historii kuchni japońskiej, jej smakach, zastosowaniu rozmaitych produktów i ich właściwościach zdrowotnych. Obala mit, że gotowanie po japońsku jest trudne.

Polecamy Fundacja ITAKA - Centrum Poszukiwań Ludzi Zaginionych Akademia Pełni Życia Aktywni 50+ Hospicja.pl Oferty pracy

  X   Strona wykorzystuje pliki cookies w celu prawidłowego jej działania oraz korzystania z narzędzi analitycznych, reklamowych, marketingowych i społecznościowych. Szczegóły znajdują się w Polityce Prywatności. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane w pamięci Twojego urządzenia, możesz to zmienić za pomocą ustawień przeglądarki.   X