Strona główna Księgarnia Zdrowe potrawy obniżające cholesterol

(5kB)Zdrowe potrawy obniżające cholesterol

wydawnictwo: PUBLICAT
ISBN: 978-83-245-1750-3
liczba stron: 144
wymiary: 210 x 220 mm
okładka:



Sprawdź dostępność i koszt dostawy


Najnowsze badania na temat cholesterolu i żywienia. Rady dotyczące właściwego odżywiania się, gotowania oraz racjonalnych zakupów. To książka dla smakoszy, którzy uwielbiają dobre jedzenie, ale troszczą się także o swoje zdrowie i dbają o właściwy poziom cholesterolu. Znajdą w niej ponad 100 wspaniałych przepisów opracowanych przez wyjątkowy duet - mistrza kuchni Daniela Grena oraz dietetyczkę Catherine Collins. Dania, które przypadną do gustu całej rodzinie, zaspokoją apetyt i będą rozkoszą dla podniebienia, ale przede wszystkim obniżą poziom cholesterolu! Książka pomaga dbać o zdrowie i jak najdłużej cieszyć się witalnością.

Polecamy Akademia Pełni Życia Internetowe Stowarzyszenie Seniorów Uniwersytety Trzeciego Wieku Kosciol.pl Oferty pracy

  X   Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X